Karin Raes - Raes Managment Consultancy

Biesheuvellaan 6
5251 SK Vlijmen
073 - 518 3578
06 - 2155 0418
info@raes-leiderschap.nl

Over Karin Raes (1963)


Essentie en inspiratie

Als kind al was ik gek op sport, bewegen en mensen. Vanuit deze bron raakte ik gefascineerd door hoe wij letterlijk bewegen en wat ons innerlijk beweegt. Hoe we leren, onszelf motiveren, het beste uit onszelf halen. Ik ontdekte hoe deze twee met elkaar verbonden zijn. Door bewust waar te nemen en ervaren hoe we fysiek bewegen, ontdekken we ook wat ons innerlijk beweegt. Zo is sport en bewegen mijn grootste inspiratiebron.
Door het sporten leerde ik bovendien om op het juiste moment te pieken en geniet ik ervan om op natuurlijke wijze te bewegen tussen vrijheid en verbondenheid. Een rode draad in mijn leven. Het was ook een heerlijke manier om aan het drukke horeca-leven thuis te ontsnappen.
In het horeca-gezin in Zeeuws-Vlaanderen kreeg ik een natuurlijk gevoel voor dienstverlening en ondernemingszin mee. Leerde ik verbinden, initiatief nemen en leidinggeven, dienstbaar zijn, mijn hart te volgen. Hard werken en intens genieten.

 


Mijn specialiteit


Waar jij, je mensen en organisatie het beste uit zichzelf willen halen en de verbinding met jezelf en jullie vitaliteit willen hervinden, ben ik op m’n best. Mensen en organisaties begeleiden om hun hart te openen, voorbij oordelen te komen, moed te vinden ook hun hart te blijven volgen als het erop aan komt. Om zo je dromen waar te maken, het beste uit jezelf en je onderneming te halen en van betekenis te kunnen zijn. En zelfs een potentieel te ontdekken waarvan je vooraf niet hadden kunnen vermoeden dat je het in je hebt. Dat betekent op het scherpst van de snede werken met hart en bezieling. Vanuit verbinding creëer ik een veilige bedding en werk ik met warmte en bevlogenheid met de essentie.
Nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe ik dat doe?
Bel of beeldbel voor een afspraak: 06 – 21550418 of mail naar info@raes-leiderschap.nl


'Verbinden als passie'