Coaching - Raes Managment Consultancy

Biesheuvellaan 6
5251 SK Vlijmen
073 - 518 3578
06 - 2155 0418
info@raes-leiderschap.nl

LinkedIn-profiel van Karin Raes weergevenProfiel van Karin Raes weergeven

Coaching

 

Sta je voor keuzes die om persoonlijke aandacht en contact vragen?
 
Vanuit mijn bedrijf begeleid ik raden van bestuur, directieleden, managers en professionals bij fundamentele vragen die persoonlijke aandacht en contact nodig hebben. Over (het vinden van) hun werkelijke passie, eigenheid en innerlijke kracht. Met als doel (samen) te leren excelleren, het beste uit zichzelf en hun team te halen, grenzen te verleggen, te focussen, verbinden en te inspireren, successen te behalen en soms verliezen te delen. Vraagstukken waarbij het essentieel is om inzicht te koppelen aan ervaring in het hier en nu, binnen de specifieke eigen context.
 

Mogelijkheden
  • Systemisch coachen: werken met verborgen dynamieken Lees meer…

 

Werkwijze
 
Een traject start met een intakegesprek. Hierin ontmoeten we elkaar, onderzoeken we samen je vraag, bepalen we het beoogde resultaat, kijken of er een ‘persoonlijke klik’ is en staan we stil bij de benodigde inzet. Tot slot bepaal jij met je team of jullie op deze manier aan de slag wilt.

Met vragen en oefeningen krijg je inzicht in je gedrag en overtuigingen, in de onderliggende patronen en dynamieken. Daarbij kijken we naar fysieke, mentale, emotionele en spirtituele aspecten die jouw leiderschap bepalen. Je krijgt concrete handvatten en doet (nieuwe) ervaringen op. In de periode tussen de sessies krijg je regelmatig opdrachten mee om te ontdekken, experimenteren en te integreren in je dagelijks leven en werk. Ook gaan we regelmatig naar buiten, de hei op of het bos in voor een wandelcoaching.


Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit vijf tot tien sessies van twee uur. Langere sessies - van een dagdeel - behoren ook tot de mogelijkheden.Voor meer informatie of een oriënterend gesprek, neem contact op.
 


'Als je hebt leren dansen met je passie en je schaduw, weet je wat vrijheid en verbinding is.'