Over ons - Raes Managment Consultancy

Biesheuvellaan 6
5251 SK Vlijmen
073 - 518 3578
06 - 2155 0418
info@raes-leiderschap.nl

LinkedIn-profiel van Karin Raes weergevenProfiel van Karin Raes weergeven

Over Raes Management Consultancy

Ontmoetingsplek voor leiderschap en organisatieontwikkeling


Essentie

 

Met mijn bureau begeleid, coach en adviseer ik directies, raden van bestuur, managers en hun professionals om vanuit hun werkelijke passie en innerlijke kracht te werken. Om hun dromen en ambities waar te maken, het allerbeste uit zichzelf, hun managers en medewerkers te halen en zich op authentieke wijze te onderscheiden. Om (inter)nationaal te kunnen blijven concurreren en om een bijdrage te leveren aan een vitale en duurzame samenleving.
Daarbij werk ik op een warme, energieke, open, en directe manier in verbinding met de essentie van jou, je mensen en rganisatie op het snijvlak van leiderschap en organisatieontwikkeling. Vanuit een veilige plek en innerlijk weten nodig ik je uit om op het scherpst van de snede te durven werken. Vanuit de essentie die jou, je mensen en organisatie beweegt.
 

 
Authentiek leiderschap en vitaliteit van organisaties

 

De weg naar authentiek leiderschap en naar vitale organisaties is voor mij leven en werken vanuit passie en innerlijke kracht. Dan ontstaat focus, verbinding en inspiratie. En doen mensen en organisaties precies dat wat echt bij hen past, waar ze in excelleren en een unieke wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan duurzame groei en ontwikkeling. 
En dan gebeuren er ook dingen waarvan geen mens had kunnen dromen dat ze op zijn pad zouden komen.
 
Leiderschap vraagt moed, een open hart, loslaten van oordelen, visie en toewijding.
Dat is wat ik vanuit mijn eigen levensweg en werkervaring kan bieden.
 
Karin Raes werkt samen met Kolk Sportinspirations en andere partners.
 


'Verbinden vanuit passie en innerlijke kracht'