Organisatieontwikkeling - Raes Managment Consultancy

Biesheuvellaan 6
5251 SK Vlijmen
073 - 518 3578
06 - 2155 0418
info@raes-leiderschap.nl

LinkedIn-profiel van Karin Raes weergevenProfiel van Karin Raes weergeven

Organisatieontwikkeling en advies

 

Staat u als RvB of directieteam voor ingrijpende, complexe of lastige beslissingen?
Wilt u  dat investeringen in de ontwikkeling van uw mensen en uw organisatie
effectieve en duurzame resultaten opleveren?
 


En hebt u behoefte aan advies en begeleiding bij organisatieontwikkeling?

Hebt u bij deze vragen behoefte aan een deskundig klankbord? Iemand die u en uw bedrijf onafhankelijk tegemoet treedt? En met een open en frisse blik met u, uw mensen en uw organisatie de essentie van uw vraag benoemt? Die onbewuste patronen in de organisatie zichtbaar maakt? En de ontwikkeling van uw organisatie in de gewenste richting stimuleert? Vanuit de essentie en met oog voor het grotere geheel? Die weet hoe je wezenlijke en duurzame veranderingen kunt doorvoeren?
Wilt u dus advies en begeleiding die het verschil maakt en werkt? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.Wat kun je dan van mij en mijn bedrijf verwachten?

Wij begeleiden u, de RvB, u directie- en management-teams vanuit de essentie van uw vraagstuk op het snijvlak van mens en organisatie met hart voor u, uw mensen en de zaak.
Raes Management Consultancy verbindt 25 jaar kennis en ervaring met leiderschap en organisatieontwikkeling in zowel (middel)grote (inter)nationale als kleine bedrijven en organisaties. Daarbij zet ik mijn eigen leiderschap en ervaring in. In combinatie met een bedrijfs- en organisatiekundige, onderwijs- en veranderkundige achtergrond. Onderscheidend daarbij is mijn beweging- en sport-achtergrond en het onderzoek onder en werken met topmensen die deze kwaliteiten een duurzaam karakter geven.
Lees meer over de specialiteiten van het bureau.


 
Hoe werkt dit in de praktijk?

Tijdens een intakegesprek brengen we uw vraag, de huidige situatie en gewenste resultaat in kaart. Vervolgens concentreren we ons op de kern van het vraagstuk en bepalen we welke interventies en begeleiding nodig zijn voor de gewenste en benodigde organisatieontwikkeling. Daarbij plaatsen we uw vraag steeds in de context van de totale organisatie en haar omgeving. We bepalen welke ontwikkeling nodig is om het beste uit de mensen en de organisatie te halen. Evenals de benodigde bijdrage van de RvB, directie en management.
Voor omvangrijke vraagstukken werk ik samen met o.a. Kolk Sportinspirations en anderen.
Meer informatie of een oriënterend gesprek? Bel of mail


'Bewegen vanuit essentie'