Organisatieontwikkeling - Raes Managment Consultancy

Biesheuvellaan 6
5251 SK Vlijmen
073 - 518 3578
06 - 2155 0418
info@raes-leiderschap.nl

LinkedIn-profiel van Karin Raes weergevenProfiel van Karin Raes weergeven

Organisatieontwikkeling en advies

 

Sta je als RvB of directieteam voor ingrijpende, complexe of lastige beslissingen?
Wil je  dat investeringen in de ontwikkeling van je mensen en je organisatie
effectieve en duurzame resultaten opleveren?
 


En heb je behoefte aan advies en begeleiding bij organisatieontwikkeling?

Heb je bij deze vragen behoefte aan een deskundig klankbord? Iemand die jou en jullie bedrijf onafhankelijk tegemoet treedt? En met een open en frisse blik met jou, je mensen en jouw organisatie de essentie van jouw vraag benoemt? Die onbewuste patronen in de organisatie zichtbaar maakt? En de ontwikkeling van je organisatie in de gewenste richting stimuleert? Vanuit de essentie en met oog voor het grotere geheel? Die weet hoe je wezenlijke en duurzame veranderingen kunt doorvoeren?
Wilt je dus advies en begeleiding die het verschil maakt en werkt? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.Wat kun je dan van mij en mijn bedrijf verwachten?

Wij begeleiden jou, de RvB, u directie- en management-teams vanuit de essentie van jouw vraagstuk op het snijvlak van mens en organisatie met hart voor jou, je mensen en de zaak.
Raes Management Consultancy verbindt ruim 30 jaar kennis en ervaring met leiderschap en organisatieontwikkeling in zowel (middel)grote (inter)nationale als kleine bedrijven en organisaties. Daarbij zet ik mijn eigen leiderschap en ervaring in. In combinatie met een bedrijfs- en organisatiekundige, onderwijs- en veranderkundige achtergrond. Onderscheidend daarbij is mijn beweging- en sport-achtergrond en het onderzoek onder en werken met topmensen, Olympisch Kampioenen (2010-2012) en met uiteenlopende generaties (2019-2020) die deze kwaliteiten een duurzaam karakter geven.
Lees meer over de specialiteiten van het bureau.


 
Hoe werkt dit in de praktijk?

Tijdens een intakegesprek brengen we je vraag, de huidige situatie en gewenste resultaat in kaart. Vervolgens concentreren we ons op de kern van het vraagstuk en bepalen we welke interventies en begeleiding nodig zijn voor de gewenste en benodigde organisatieontwikkeling. Daarbij plaatsen we je vraag steeds in de context van de totale organisatie en haar omgeving. We bepalen welke ontwikkeling nodig is om het beste uit de mensen en de organisatie te halen. Evenals de benodigde bijdrage van de RvB, directie en management.
Voor omvangrijke vraagstukken werk ik samen met o.a. Kolk Sportinspirations en anderen.
Meer informatie of een oriënterend gesprek? Bel, beeldbel, app of mail


'Bewegen vanuit essentie'