FERM Spirit - Raes Managment Consultancy

Biesheuvellaan 6
5251 SK Vlijmen
073 - 518 3578
06 - 2155 0418
info@raes-leiderschap.nl

LinkedIn-profiel van Karin Raes weergevenProfiel van Karin Raes weergeven

  

FERM-SPIRIT GAAT VOOR GOUD
 
VITAAL LEIDERSCHAP EN DUURZAME ORGANISATIES

 

FERM Spirit is een samenwerkingsverband van Karin Raes (Raes Management Consultancy) en Kirsten van der Kolk (Kolk SportInspirations). Samen beschikken wij over meer dan dertig jaar ervaring in leiderschapsontwikkeling op het allerhoogste niveau. We delen een passie en expertise voor (top)sport en sportiviteit; en voor het begeleiden van mensenen organisaties. Hieruit vloeit onze ambitie voort om topprestaties in leiderschap- en organisatieontwikkeling neer te zetten; zo willen wij leiders en organisaties helpen om het beste uit zichzelf te halen. Samen met u gaan wij voor goud.  
 
Onze missie:
 
Wij rusten leiders in organisaties toe om hun volledige talent, dat van hun medewerkers en hun organisatie te ontwikkelen. Het innerlijke goud van de persoon of organisatie is daarbij ons uitgangspunt. Door ontwikkeling op het fysieke, emotionele, relationele, mentale en spirituele vlak leren wij leiders en organisaties beter te presteren onder druk, geïnspireerd vanuit principes die ook in topsport gelden. Gericht op een duurzame werkwijze, die organisaties en leiders op de lange termijn vitaal en duurzaam maakt en houdt.
 

 
Onze ambitie:
 
Wij bieden een eigen plek waar bestuurders, managers en professionals van organisaties leren wat hen beweegt. Zo keren zij terug naar wie ze werkelijk zijn en naar wat hen drijft. En wij leren hen dat te verbinden met de identiteit en missie van de organisatie.
Deze plek is ook een platform voor senior leiders om hun ervaring en expertise met elkaar en met toekomstige leiders te delen.
Om deze ambitie waar te kunnen maken, werken we samen met experts op uiteenlopende terreinen.
En daarmee bieden we een leiderschapsplek als een herberg van het hart.Meer informatie?

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Bel naar 06-21550418 of mail naar karin@raes-leiderschap.nl