Stilte-retraite - Raes Managment Consultancy

Biesheuvellaan 6
5251 SK Vlijmen
073 - 518 3578
06 - 2155 0418
info@raes-leiderschap.nl

LinkedIn-profiel van Karin Raes weergevenProfiel van Karin Raes weergeven

Stilte-retraite Aan Zee 24 t/m 27 januari 2022

voor (aankomende) leiders, high potentials, ondernemers en andere hoogopgeleiden in een veeleisende baan of positie

  

Stilte, rust, inspiratie, beweging en ontspanning onder deskundige begeleiding en een (h)eerlijke keuken in een buiten-gewone omgeving. Uit je hoofd, in je lijf, je verbinden met je inspiratie en je laten inspireren door jezelf en de natuur; gedurende een 4 daagse stilte-retraite.Je wilt je creativiteit en je blik op de toekomst terugpakken. Je neemt tijd om net iets langer ‘stil te staan’ om echt vooruit te komen. De stilte brengt je in verbinding met wat er voor jou echt toe doet, diepgaande inzichten over jezelf, je organisatie, de koers, lastige vraagstukken; op een manier die alleen stilte kan. Een iets langere stilte is voedend en inspirerend voor lijf en leden. Op fysiek, emotioneel, mentaal, relationeel en spiritueel niveau. Na afloop voel je je geaard zoals je niet eerder hebt ervaren.

Wegens groot succes bied ik samen met enkele specialisten deze meerdaagse stilte-retraite opnieuw aan. Een 4-daagse stilte-retraite op een prachtige locatie aan zee; een unieke ervaring waarmee je anders leert herbronnen, focus te bepalen en behouden.
  
 
Entrée
  

Voor wie


Voor (aankomende) leiders, talenten, ondernemers en professionals met een druk bestaan. Een bestaan dat van tijd tot tijd reflectie vraagt, herijking en het opladen van je accu. Zaken waarvoor je in je dagelijkse agenda niet of onvoldoende tijd en ruimte vindt. Reflectie die vraagt dat je net iets langer ‘stil staat’ om echt vooruit te komen. Iets langer dan wekelijks een dagdeel blokken in je agenda. Reflectie die je graag wilt, nodig is en die je tot nu toe niet hebt kunnen vinden. Voor jou bied ik samen met een klein team van professionals deze luxe 4-daagse stilte-retraite aan de Zeeuwse Kust aan.


Voor aanmelden en meer informatie

Wil je je aanmelden of meer informatie, neem dan contact op via karin@raes-leiderschap.nl of bel naar 06-21550418.


Ervaringen van eerdere deelnemers
"Dat je door een paar dagen stilte te nemen tijdwinst boekt op het vinden van vragen waar je echt wakkker van ligt. Deze stilte-retraite heeft mij diepgaande inzichten en overzicht opgeleverd."
      

"Er is ruimte gekomen in m'n lijf, hoofd en hart. En ik hoorde weer m'n innerlijke stem. Alsof mijn 'ik' weer aan het groeien is. Dank voor deze bijzondere meet en greet met mezelf." 

 

 Lees verder ...

Wat bieden wij je tijdens deze 4 dagen?


Dagelijks kun je deelnemen aan professioneel begeleide activiteiten: meditaties, visualisaties, yogalessen en stilte-wandelingen aan zee.

Gedurende deze dagen wordt er heerlijk biologisch voor ons gekookt door Kara’s Keuken.
 
Wil je deze ervaring verdiepen dan kun je naast het vaste programma aanvullend ook intekenen voor een Shiatsu massage door Kirsten van Loon en voor een reflectiegesprek met mij achteraf.
Wil je daarna ook thuis vaker biologisch koken? Kara deelt graag haar heerlijke recepten.

 

Deelnametarieven
  
Early Bird Korting op onderstaande tarieven:

Meld je je uiterlijk vóór 28 december a.s. definitief aan, dan ontvang je een vroeg-boek korting van € 100,- voor een eigen kamer.

 

In verband met Covid-19 beschikt iedere deelnemer over een eigen kamer.


- Luxe 2-persoonskamer met luxe badkamer: € 1.195,-
- Idem met LIGBAD € 1.295,-
- Luxe 2-persoonskamer, gedeelde badkamer € 1.095,-
  (luxe badkamer delen met andere kamer) 
- Kleine 2-persoonskamer, gedeelde badkamer €   950,-
  (luxe badkamer delen met een andere kamer)

   

Alle tarieven zijn exclusief 21 % BTW.
Je aanmelding en daarmee je plek in huis is definitief na ontvangst van je betaling.
Kamers zijn verkrijgbaar op volgorde van definitieve aanmelding.
 
Intakegesprekken:
Na je aanmelding vindt een intakegesprek plaats over je evt. specifieke doel voor deelname en andere praktische zaken.
 
De deelnemersgroep bestaat uit maximaal 7 personen. Iedereen heeft een eigen kamer.

 
Verhindering:
Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je iemand in je plaats laten deelnemen of deelnemen aan een volgende stilte-retraite.

 

 

 

SlaapkamerYogastudioKeuken

 Terug
Stilte, rust, inspiratie, beweging en ontspanning. Uit je hoofd en in je lijf. Je laten inspireren door jezelf en de natuur. Meld je nu per mail aan.