Systemisch coachen - Raes Managment Consultancy

Biesheuvellaan 6
5251 SK Vlijmen
073 - 518 3578
06 - 2155 0418
info@raes-leiderschap.nl

LinkedIn-profiel van Karin Raes weergevenProfiel van Karin Raes weergeven

Systemisch coachen: werken met verborgen systeemdynamieken


Wat maakt dat ik steeds tegen dezelfde belemmeringen aanloop?
Wat kan ik doen om evenwicht en innerlijke rust te ervaren?
Hoe kunnen we in het team beter en prettiger samenwerken?
Wat veroorzaakt het grote verloop in onze organisatie?
 

Herkent u dit?

Hoe fijn zou het niet zijn om werkelijk te kunnen doen en zijn als u zou willen? U weet heel goed hoe u zich zou willen gedragen. Of hoe u samen met anderen zou willen zijn. En toch kennen we allemaal wel een situatie waarin het steeds niet gaat zoals we ons hadden voorgenomen. Het lijkt wel alsof iemand anders het dan even overneemt. En u weer in een valkuil laat lopen, waarvan u allang had gedacht er niet meer in te trappen.Kunt u daar iets aan doen?


Ja, dat kan. U kunt ontdekken waarom u precies doet zoals u doet, waarom die valkuil zo aantrekkelijk voor u is en wat het zo lastig maakt om eruit te stappen. U kunt bovendien leren wat u nodig hebt om het anders te kunnen doen.Wat is er nodig?


Tijdens systemisch coachen leert u hoe u zichzelf vastzet en waarom dat zo gaat. U leert welke wikkels u om uw eigen mogelijkheden hebt gebonden. Het creëert een opening van waaruit u verder kunt op een andere manier.Hoe gaat dit in z'n werk?

U brengt uw vraag in. Als begeleider onderzoek ik samen met u als inbrenger hoe uw vraag te maken heeft met onbewuste patronen in uw systeem. Een systeem kenmerkt zich door ‘regels' waar de leden van het systeem zich bewust of onbewust aan houden. Dit noemen we loyaliteit. Om erbij te mogen horen moet u zich aan deze regels houden. Binnen het systeem is dat heel logisch. Het blijkt echter dat we deze regels onbewust ook meenemen en naleven op andere plekken, waar ze wellicht minder of anders gelden. Deze overlevingsstrategieën, zoals we dat noemen, geven een diepgaand inzicht in gedrag en relaties. Een opstelling geeft inzicht in hoe deze patronen zich voordoen in ons leven nu.

 
Nieuwsgierig?


Voor meer informatie bel 06 - 21550418 of mail naar info@raes-leiderschap.nl
Kijk voor data en locaties in Agenda. En schrijf in via het aanmeldformulier


Lees verder ...
 

Deelname 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van ons. Je ontvangt van ons vooraf een factuur.
 
Een avond vindt doorgang bij minimaal twee vragen.
Uiterlijk een week van tevoren laten we weten of een avond doorgang kan vinden. In geval een avond uitvalt, overleggen we over een nieuwe datum.
 

Annulering

Ben je verhinderd dan is kosteloos annuleren mogelijk tot uiterlijk 8 werkdagen tevoren. Na die datum zijn wij genoodzaakt de kosten te factureren.


Terug
'Grip hebben op je eigen onbewuste reacties is niet zo vanzelfsprekend als je zou willen.'