Over de auteurs - Raes Managment Consultancy

Biesheuvellaan 6
5251 SK Vlijmen
073 - 518 3578
06 - 2155 0418
info@raes-leiderschap.nl

LinkedIn-profiel van Karin Raes weergevenProfiel van Karin Raes weergeven

Karin Raes is eigenaar van Raes Management Consultancy, bureau voor leiderschap en organisatieontwikkeling. 

Ze is initiatiefnemer van 'Klasse Apart'. In 'Klasse Apart' biedt ze samen met collega's activiteiten aan rondom diversiteit en leiderschap. Vanuit haar diepgaand onderzoek en uitgebreide werkervaring binnen dit thema zet ze deze expertise op pragmatische wijze in, zodat er meer diversiteit in jullie organisatie komt én blijft.


Daarnaast is ze ook initiatiefnemer voor een leiderschapsplek met een nieuwe aanpak 'FERM-Spirit'. Hier biedt ze samen met Olympisch Kampioen Kirsten van der Kolk een thuisbasis voor divers, vitaal en authentiek leiderschap en gezonde, maatschappelijk betrokken en duurzame organisaties. De inzichten en ervaringen uit dit onderzoek en de daaruit volgende opdrachten, liggen mede aan de basis van een andere kijk op leiderschap en organisaties. Haar betrokkenheid bij het onderwerp werd extra getriggerd door de internationale topcarrière van één van de vrouwen in haar familie. Haar focus en expertisie liggen bij het in beweging zetten van (aankomende) leiders en hun organisaties, zodat zij vanuit hun eigenheid op natuurlijke wijze het beste uit zichzelf en hun omgeving halen. Ook in deze benadering neemt ze haar expertise op het gebied van diversiteit in brede zin mee.


"In de ontwikkeling van mijn vrouwelijk leiderschap heb ik geleerd om mijn zachtheid en kwetsbaarheid in te zetten en mijn energie en daadkracht te doseren en te vertragen. In mijn werk combineer ik 'de kunst van het niets doen' en mijn gevoel voor essentie en daadkracht met humor en het vermogen om te verbinden; zo zet ik (toekomstige) leiders en hun organisaties in beweging."
 
 
Lieke Thijssen is mede-auteur van het boek 'Op karakter naar de top!'.