Vrouwelijk leiderschap - Raes Managment Consultancy

Biesheuvellaan 6
5251 SK Vlijmen
073 - 518 3578
06 - 2155 0418
info@raes-leiderschap.nl

LinkedIn-profiel van Karin Raes weergevenProfiel van Karin Raes weergeven

Programma Vrouwelijk Leiderschap

 

Vrouwelijke leiders hebben de toekomst. Om deze rol met verve te vervullen, dienen zij hun specifieke leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen.
 
In vervolg op ons programma 'Juno's Vuur' heeft Raes Management Consultancy - 'Klasse Apart' een programma voor vrouwelijk leiderschap voor vrouwen aan de top en een programma voor vrouwen in de subtop ontwikkeld. In beide programma's ligt de focus op het snijvlak van persoonlijk leiderschap als vrouw en vrouwelijk leiderschap in de organisatie.
 
Ontwikkelingen en bevindingen: boek 'Op karakter naar de top!' Het succes van diversiteit en leiderschap onthuld gebaseerd op Onderzoek 'Topvrouwen: willen of kunnen ze niet?'

  
Van 2010 t/m 2012 deed ik samen met Lieke uitgebreid onderzoek naar topvrouwen en topmannen in organisaties. Het eerste grootschalig kwalitatief onderzoek op het gebied van m/v-diversiteit; met diepgaande psychologische en systemische bevindingen.


Met dit onderzoek wilden we inzicht krijgen in de drijfveren, de persoonskenmerken en persoonlijke ontwikkeling van topvrouwen.

Op 24 januari 2013 verscheen ons boek 'Op karakter naar de top! Het succes van diversiteit en leiderschap onthuld' in de boekhandel. Het boek ging in het najaar 2013 al in herdruk. In september 2015 verscheen de Engelse versie 'Making It to the Board. Building on Character' om tegemoet te komen aan de vraag van internationaal samengestelde boards.

Ben je geïnteresseerd in de publicatie of wil je weten wat de resultaten voor jouw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. B(eeldb)el of app naar 06-2155 0418 of mail naar karin@opkarakternaardetop.nl 

 Lees verder ...