Vrouwelijk leiderschap - Raes Managment Consultancy

Biesheuvellaan 6
5251 SK Vlijmen
073 - 518 3578
06 - 2155 0418
info@raes-leiderschap.nl

LinkedIn-profiel van Karin Raes weergevenProfiel van Karin Raes weergeven

Programma Vrouwelijk Leiderschap

 

Vrouwelijke leiders hebben de toekomst. Om deze rol met verve te vervullen, dienen zij hun specifieke leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen.

 

In vervolg op ons programma 'Juno's Vuur' ontwikkelt Raes Management Consultancy - 'Klasse Apart' een programma voor vrouwelijk leiderschap voor vrouwen aan de top en voor vrouwen in de subtop. In beide programma's zal de focus liggen op het snijvlak van persoonlijk leiderschap als vrouw en vrouwelijk leiderschap in de organisatie.
Begin volgend jaar kunt u hier meer over lezen op onze website.

 

Ontwikkelingen en bevindingen: boek 'Op karakter naar de top!' (en Onderzoek Topvrouwen)

 
In 2010 t/m 2012 heeft Raes Management Consultancy samen met Changeability uitgebreid onderzoek gedaan naar topvrouwen en topmannen in organisaties. Met het onderzoek wilden we inzicht krijgen in de drijfveren, de persoonskenmerken en persoonlijke ontwikkeling van topvrouwen. Op 24 januari 2013 verscheen ons boek 'Op karakter naar de top! Het succes van diversiteit en leiderschap onthuld' in de boekhandel. Het boek ging in het najaar 2013 al in herdruk. In september 2015 verscheen de Engelse versie 'Making It to the Board. Building on Character' om tegemoet te komen aan de vraag van internationaal samengestelde boards.

Bent u geïnteresseerd in de publicatie of wilt u weten wat de resultaten voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.


Lees verder ...